MACIEK71 Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Witam, proszę o pomoc w rozpoznaniu biegunów kabli głośnikowych. Kolekcjonuję stary sprzęt Kenwooda, ostatnio do mojego zestawu dokupiłem głośniki Ls-202 (1978). Niestety któryś z poprzednich właścicieli obciął oryginalne wtyki. Kolumny maja niedemontowane osłony więc sposób z bateryjka odpada - nie widać membran. na kablu są odróżnione żyły pierwsza ma przekrój kwadratowy druga okrągły, tylko która to + ? Będę wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Moderator bilcor Postat Iulie 15 Moderator Share Postat Iulie 15 Odkręć plecy, po prostu. Masz całość na wierzchu ale od tyłu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
MACIEK71 Postat Iulie 21 Autor Share Postat Iulie 21 Dziękuję za podpowiedź, myślałem, że może jest jakiś nieinwazyjny sposób. Pozdrawiam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum