Admin sherlock Postat Octombrie 12, 2017 Admin Postat Octombrie 12, 2017 Ostatnimi czasy coraz częściej zdarza się, że kupując paski na alledno u bardzo popularnego sprzedawcy dostaję nie to co bym chciał, ale to co on chyba w danej chwili podobnego posiada. Poniżej fotki: Paski do wyboru funkcji. Po lewej nowy, po prawej wyjęty z mechanizmu. Różnicę widać gołym okiem. Paski do capstanu. Po prawej nowy wyraźnie węższy, to jeszcze na dodatek o mniejszej średnicy. Ciekawe jak będzie trzymał się na beczce rolki napędowej i jak zniosą to łożyska.
audiotone Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Ja kupuje od jednego sprzedawcy z germanii i nigdy się nie zawiodłem. Paski zawsze idealne, rolki także biorę u niego. Ten wpis nie ma być oczywiście reklamą. Faktem jest że ceny ma troszkę z kosmosu , ale jakościowo bardzo dobre.
Admin sherlock Postat Octombrie 12, 2017 Autor Admin Postat Octombrie 12, 2017 Poprzednim razem zakładałem pasek hamulca w 9010. Również zakupiony od tego samego gościa, z tym że do innego decka ale z tym samym mechanizmem. Już wizualnie widziałem, że jest trochę luźny po założeniu. Skończyło się tym, że deck przerobił mi na sznurówkę 15 min taśmy. Oczywiście gość zarzekał się w rozmowie, że pasek był dobry a on naprawia decki to wie. Zaczyna mnie ta sytuacja irytować. Nie dość, że paski są w cenie chyba złota, to jeszcze są problemy z właściwymi wymiarami.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum