MinTax Postat Martie 4, 2024 Postat Martie 4, 2024 Witajcie. Właśnie zakupiłem ten odtwarzacz (w dodatku jak sądzę w atrakcyjnej cenie, choć wcale nie z tego powodu ). Licytowałem, bo jest to jedno z tych urządzeń, o którym udało mi się coś znaleźć w sieci. Urodą toto nie grzeszy, ale ponoć brzmi całkiem sensownie. Jestem ciekaw, czy są wśród Was byli lub aktualni posiadacze tego sprzętu i jakie są o nim Wasze opinie. Interesuje mnie również inna kwestia, ponoć jest on podatny na korzystne modyfikacje. Czy ktoś z Was robił coś takiego? Podrzucę link (nie jest on komercyjny, więc mam nadzieję, że nie stanowi to naruszenia regulaminu). http://www.goldfinch-mod.eu/odtwarzacze-cd-2/nad/nad-5320-5325/ Może ktoś jeszcze zna coś innego w tym temacie? Pozdrawiam. 1
Admin sherlock Postat Martie 5, 2024 Admin Postat Martie 5, 2024 Cż mam powiedzieć ... odtwarzacz w stylistyce typowej dla tej firmy Dobrze, że nie ma pokrętła w stylu "korek od szamponu" Jak masz chęci to pobaw się w jego upgrade. Chyba można tylko zyskać. 1
Admin Comentariu recomandat sherlock Postat Martie 5, 2024 Admin Comentariu recomandat Postat Martie 5, 2024 1
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum