MUsher Postat Octombrie 14, 2017 Postat Octombrie 14, 2017 Hitachi DA-009 Dane techniczne : Digital converter: HA12096NT CD Mechanism: HOP-M14 Frequency response: 5Hz to 20kHz Dynamic range: 95dB Signal to Noise Ratio: 95dB Channel separation: 92dB Total harmonic distortion: 0.004% Line output: 2V Dimensions: 435 x 85 x 278mm Weight: 3.5kg Accessories: RB-T10CD remote control Year: 1987 Wpadł mi dziś w łapki. To chyba rzadki model bo żadnych po nim w Polskich serwisach aukcyjnych. Co moge o nim powiedzieć? Ma jakiś szum własny(jak Deck ) nie wiem czy to usterka czy ten typ tak ma. Niektóre CDR-y czyta z "trzskami" im głośniejsza muzyka tym głośniejszy trzask. Co ciekawe części CD-R odtwarza OK. A mówimy tu o płytach tym samych marek,z tego samego okresu. Ciekawym rozwiązaniem jest tutaj tacka. Plyta CD nie dotyka plastiku a jedynie filcu. Element na którym filc się znajduje jest ruchomy. Jest funkcja zmieniania indeksów na której bardzo mi zależało. 1 1
Admin sherlock Postat Octombrie 14, 2017 Admin Postat Octombrie 14, 2017 Mam wzmaka HA-007. Gra ładnie i gdybym zobaczył tego CD to pewnie bym go wziął Pozazdrościć.
MUsher Postat Octombrie 15, 2017 Autor Postat Octombrie 15, 2017 Z ty CD jest jakiś problem. Te głośny szum mnie wkurza. Może coś wyregulować trzeba ale ja jestem zielony w temacie. No i płyt CD-R nie toleruje za bardzo. Ale jest śliczny. A jak gra ten wzmak,bo nigdy o nim nie słyszałem.
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum