Sari la conținut

Onkyo T-9

JohnC

Postări Recomandate

Postat

Witam.

Posiadam Tuner Onkyo T-9, który niestety nie odbiera w stereo. Czy jest jakiś prosty sposób na naprawę tej usterki. 

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

• Răspunsuri 7
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• bilcor

4

• JohnC

4

• G.Moderator
Postat

Mam kilka pytań. Czy wcześniej działał, czy jest to nowy nabytek z którym sobie nie radzisz. Czy TUNE gaśnie po dotknięciu gałki strojenia? Jest w nim kilka pomysłowych rozwiązań, które nie zawsze ułatwiają obsługę. Czy masz do niego instrukcję wg. której możesz zweryfikować ustawienia?  Czy kość stereo Q203 jest zasilana? Czasami rozjeżdża się dyskryminator, można próbować zabawy z L102. Oczywiście zaznaczasz wcześniejsze położenie żeby można było się w razie czego cofnąć. Im więcej informacji tym będzie łatwiej. Instrukcje są dostępne.

Postat

Witam.

Tuner kupiłem jakiś czas temu, ale dopiero kilka dni temu go podłączyłem. Schematu nie mam. Po dotknięciu  gałki strojenia gaśnie TUNED. Tego L102 boję się dotykać żeby go nie uszkodzić bo tam jest rdzeń węglowy. Próbowałem regulować R354 podobno pomagało jednak u mnie nie pomogło. Dodam jeszcze, że słaby że mnie elektronik więc bardzo proszę o tłumaczenie łopatologiczne.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.