qarol Postat Martie 24, 2024 Postat Martie 24, 2024 Mitsubishi DT-30 Sprzęt dotarł do mnie w dość opłakanym stanie. Kupił go mój brat za niemałe pieniądze a sprzedający powiedział, że są tylko paski do wymiany. Po rozebraniu widać było, że ktoś tam już kopał. Poucinane kable, widoczne luty na silniku capstanów. Zacząłem od wymiany pasków i bieżni. Brakowało paska countera - istotny element bo hallotron sczytuje obroty i po kilku sekundach rozłącza napęd. Pasek dopasowałem bo nie było w zakupionym zestawie. Dodatkowo okazało się, że ktoś jak wyciągał mechanizm to powpinał kostki od czapy. Zrobiłem zdjęcia przed odłączeniem ale to na nic. W międzyczasie szukałem serwisówki, której nie ma. Udało się kupić i mogę się z forum podzielić za free. Po wymianie pasków i bieżni okazało się, że PLAY rozłącza się po 2-3 sekundach. Padło na silnik capstanów bo ruszał na te 2-3 sekundy po czym zwalniał i zatrzymywał się. Używany silnik chodź nie od tego modelu lecz wizualnie taki sam znalazłem na ebay w USA. Przyszedł w zeszłym tygodniu i sprzęt w końcu ruszył. Cieszy oko i ucho . Specyfikacja: ZDJĘCIA I jeszcze krótki FILM: 1 3 1
Admin Comentariu recomandat sherlock Postat Martie 24, 2024 Admin Comentariu recomandat Postat Martie 24, 2024 1
Admin sherlock Postat Martie 24, 2024 Admin Postat Martie 24, 2024 11 godzin temu, qarol napisał(a): Kupił go mój brat za niemałe pieniądze Czy brat posiada cztery kółka z diamentem na masce?
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum