UnknownUser Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Witam A tu niespodzianka być może ktoś już tu był przed serwisantem ale działa normalnie albowiem nie był u żadnego z forumowiczów na serwisie tj kaseta i radio jest Ok ... Z TV to myślę że wiadomo iż jakiś czas temu znikło pasmo dla analogowej tv . Pozdrawiam serdecznie: Dawid Sz. 2
Admin sherlock Opublikowano 17 Sierpnia Admin Opublikowano 17 Sierpnia Zakładam, że obraz jest monochroomatyczny bo w owych czasach technika zapewne nie byłaby w stanie zrobić ekranu kolorowego w tej skali. No ciekawostka jak nic! 1
UnknownUser Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Tak jak najbardziej - obraz tylko w monochromie -w kolorze były już tylko Sony watchman ale oczywiście bez CC - jeśli jestem w błędzie to proszę mnie wyprowadzić z niego . Poza Sharpem był tylko Victor w Tv , ale również w monochromie - albowiem to nie te czasy jak słusznie zauważyłeś .... pozdrawiam serdecznie: Dawid Sz. Edytowane 17 Sierpnia przez UnknownUser
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.