UnknownUser Postat August 17, 2024 Postat August 17, 2024 Witam A tu niespodzianka być może ktoś już tu był przed serwisantem ale działa normalnie albowiem nie był u żadnego z forumowiczów na serwisie tj kaseta i radio jest Ok ... Z TV to myślę że wiadomo iż jakiś czas temu znikło pasmo dla analogowej tv . Pozdrawiam serdecznie: Dawid Sz. 2
Admin sherlock Postat August 17, 2024 Admin Postat August 17, 2024 Zakładam, że obraz jest monochroomatyczny bo w owych czasach technika zapewne nie byłaby w stanie zrobić ekranu kolorowego w tej skali. No ciekawostka jak nic! 1
UnknownUser Postat August 17, 2024 Autor Postat August 17, 2024 (editat) Tak jak najbardziej - obraz tylko w monochromie -w kolorze były już tylko Sony watchman ale oczywiście bez CC - jeśli jestem w błędzie to proszę mnie wyprowadzić z niego . Poza Sharpem był tylko Victor w Tv , ale również w monochromie - albowiem to nie te czasy jak słusznie zauważyłeś .... pozdrawiam serdecznie: Dawid Sz. Editat August 17, 2024 de UnknownUser
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum