fifsztak72 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Porada Nakamichi do mądrzejszych odemnie Mam Dragona BX300 BX 125 BX2 480Z mam też 202E Nic nie wiem o serii CR nigdy nie słuchałem nie mam pojęcia jak to gra i jak się sprawuje w serwisie? I serii LX też nawet w rękach nie miałem zero wiedzy Warto jakie zmiany ma ktoś skale porównawczą ? Co dokupić do kolekcji Dziękuje bardzo za więdzę
fifsztak72 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia dobra kupiłem LX-5 LX3 i Oraz Nakamichi cr-5 Zapłaciłem 4600 za 3 od jednego sprzedawcy w Szwajcarii Czekam na dostawę U nas bym za taka kasę nie kupił nie którym woda sodowa do łba odbiła Posłucham wypowiem się
Admin sherlock Opublikowano 30 Sierpnia Admin Opublikowano 30 Sierpnia Gratuluję zakupu. Żona będzie zadowolona Z tych wszystkich wymienionych wyżej modeli CR-5 wydaje się być ...hmmm ... kontrowersyjny. Nie tylew, że to zły deck bo nim nie jest, jest bardzo dobrym deckiem, ale całokształt brzmienia bywa oceniany bardzo róznie. Pojawiają sie często dość skrajne oceny. Ja to ujmę tak: nie każdemu ten styl prezentowania muzyki będzie odpowiadać. Jedni będa rozczarowani, drudzy będa wniebowzięci. Ciekaw jestemk Twojej opinii.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.