fifsztak72 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Porada Nakamichi do m膮drzejszych odemnie Mam Dragona BX300 BX 125 BX2 480Z mam te偶 202E Nic nie wiem o serii CR nigdy nie s艂ucha艂em nie mam poj臋cia jak to gra i jak si臋 sprawuje w serwisie? I serii LX te偶 nawet w r臋kach nie mia艂em zero wiedzy Warto jakie zmiany ma kto艣 skale por贸wnawcz膮 ? Co dokupi膰 do kolekcji Dzi臋kuje bardzo za wi臋dz臋
fifsztak72 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2024 dobra kupi艂em LX-5 LX3 i Oraz Nakamichi cr-5 Zap艂aci艂em 4600 za 3 od jednego sprzedawcy w Szwajcarii Czekam na dostaw臋 U nas bym za taka kas臋 nie kupi艂 nie kt贸rym woda sodowa do 艂ba odbi艂a Pos艂ucham wypowiem si臋 聽
Admin sherlock Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Admin Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Gratuluj臋 zakupu. 呕ona b臋dzie zadowolona Z tych wszystkich wymienionych wy偶ej modeli CR-5 wydaje si臋 by膰 ...hmmm ... kontrowersyjny. Nie tylew, 偶e to z艂y deck bo nim nie jest, jest bardzo dobrym deckiem, ale ca艂okszta艂t brzmienia bywa oceniany bardzo r贸znie. Pojawiaj膮 sie cz臋sto do艣膰 skrajne oceny. Ja to ujm臋 tak: nie ka偶demu ten styl prezentowania muzyki b臋dzie odpowiada膰. Jedni b臋da rozczarowani, drudzy b臋da wniebowzi臋ci. Ciekaw jestemk Twojej opinii.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczy膰 wi臋cej tre艣ci prosz臋 zarejestrowa膰 si臋.