Łukasz K. Postat Septembrie 1, 2024 Postat Septembrie 1, 2024 Szanowni Forumowicze, Oferuję na sprzedaż magnetofon jak w tytule. Został on zakupiony przeze mnie ponad trzy lata temu w ramach rozbudowywania własnej kolekcji. W międzyczasie zakupiłem również RS-B66, więc podjąłem decyzję o pozbyciu się jednego z nich. Przed sprzedażą w oferowanym magnetofonie zostały wymienione wszystkie paski i rolki napędowe. Przy okazji wypolerowane zostały koła pasowe silników napędowych i w jednej z kieszeni naprawione zostało sprzęgło szpulki napędowej. Zakres przeprowadzonych prac został pokazany na dołączonych zdjęciach. Moim zdaniem magnetofon w ładnym stanie. Wnętrze czyste, bez zapachu dymu papierosowego, potencjometry suche, tj. nie noszą śladów żadnych preparatów typu "kontakt". Po wymianie pasków, ustawione zostały tylko prędkości przesuwu i sprawdzone poziomy odczytu. Inne ustawienia są w oryginale. Do magnetofonu dołączam wszystko, co zostało wymienione. Co do ceny, proponuję 1600zł. Jeśli na forum nikt nie będzie zainteresowany, to za tydzień wystawię ofertę na jeden portali aukcyjnych. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu, Łukasz
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum