Sari la conținut

Off-top z Sony TC-K670

Postări Recomandate

Postat

Usterka usunięta jestem bezczelnie z siebie zadowolony 8) Zapodałem sobie Ballantines'a, a co należy mi się. To jest mój pierwszy Deck który sam (no, z waszą pomocą)  rozebrałem i złożyłem (niejednokrotnie :D ) Magnetofon przewija w przód i w tył odtwarza, nagrywa (nawet nieźle ) odczytuje prawidłowo kasety. Pozostało tylko i Aż ustawienie prawidłowe toru. I tu znowu problem. Nigdy tego nie robiłem. A problem ewidentnie jest, kasety na nim nagrane i odtwarzane na Sony TC-K 770ES brzmią słabo. Nagrane na 770ES i odtworzone na 670 też słabo.

Myślę, że jak Sherlock zrobi ten przyrząd, zrobi tutorial  a ja będę potrafił się nim posługiwać to może to będzie kolejny mój pierwszy raz. I mam nadzieję, że tak udany jak ten który właśnie ukończyłem  :)

• Răspunsuri 30
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• sherlock

9

• audiotone

8

• kefas

8

• ArturP

3

Cele mai bune postere din acest subiect

• Admin
Postat

Jeżeli nie grzebałeś w głowicach 770'tki to możesz potraktować ją jako "wzorcową" i do niej ustawić 620'tkę. Domniemywam, że głownie problem tkwi w rożnych skosach.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.