Sari la conținut

Kenwood KX-44

Postări Recomandate

Postat

KX44front.jpg.e2c34600fbf05d8d2cb52d05ee5b4279.jpg

Kenwood KX 44

Ja to normalnie mam farta do mało znanych konstrukcji. Szukam czegoś na temat tego decka ale niestety tylko kilka zdjęć w sieci znalazłem. Może dlatego mój egzemplarz kupiłem za równowartość 0,5l procentowego wspomagacza. Bidulek nie miał prawa działać. Po pierwsze (widać na fotce) coś na niego poleciało bo zgięta jest ramka i nie otwiera się kieszeń. Po drugie paski wymiękły. I to dosłownie. Zawsze byłem pewien że guma parcieje. Tutaj zrobiła się maź. I ona też zablokowała silnik. Ten już wyczyszczony ale jak nie odpali to już jedzie drugi. Na szczęście nie są drogie. Zobaczymy czy to wystarczy.Największym problemem jest brak darmowej serwisówki 

>:(

5ab91bf75159f_Pyta_kx44.jpg.dcb600b090a4c3ac747c2a9c4626a3bd.jpg5ab91bf75512a_Napdkx44.jpg.a8faecbef5a9f36dffefaddbf2bf1ec5.jpg5ab91bf757d59_Gowice_KX44.jpg.1f88c4c66340b6bf8cde694c6b92a31f.jpg

• Răspunsuri 5
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• MarcinL

3

• sherlock

2

• audiotone

1

Zile populare

Cele mai bune postere din acest subiect

Imagini postate

Postat

Do tego magnetofonu był cały komplet czyli wzmacniacz KA-45 , tuner KT-45 i cd DP-750 całość z 1986 roku taki komplecik oferowany był bodajże jako najprostszy system wieżowy od Kenwood-a  ;)

• Admin
Postat

Konstrukcja nie jest tyle mało znana, bo ostatnio na alledno przewinęło się sporo aukcji tego decka, co jakoś nie zachowały się serwisówki w rękach zwykłych użytkowników a tym samym nie trafiły do bezpłatnych zasobów. Mi ostatnio trafił eis model decka firmy NEC; nie dość, że trafia się na aukcjach bardzo rzadko, to nie jest aż taki prosty w budowie, trochę upakowany i oczywiście zero schematu i serwisówki. Tu może będzie prościej w razie problemów: płyta główna nie jest spora i można do zdjęć łatwo ją wyjąc, pionowe płytki również.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.