MarcinL Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Kenwood KX 44 Ja to normalnie mam farta do mało znanych konstrukcji. Szukam czegoś na temat tego decka ale niestety tylko kilka zdjęć w sieci znalazłem. Może dlatego mój egzemplarz kupiłem za równowartość 0,5l procentowego wspomagacza. Bidulek nie miał prawa działać. Po pierwsze (widać na fotce) coś na niego poleciało bo zgięta jest ramka i nie otwiera się kieszeń. Po drugie paski wymiękły. I to dosłownie. Zawsze byłem pewien że guma parcieje. Tutaj zrobiła się maź. I ona też zablokowała silnik. Ten już wyczyszczony ale jak nie odpali to już jedzie drugi. Na szczęście nie są drogie. Zobaczymy czy to wystarczy.Największym problemem jest brak darmowej serwisówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiotone Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Do tego magnetofonu był cały komplet czyli wzmacniacz KA-45 , tuner KT-45 i cd DP-750 całość z 1986 roku taki komplecik oferowany był bodajże jako najprostszy system wieżowy od Kenwood-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts