siwy Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Hegel HD10 Długo czekałem aż stanieje i w końcu mogłem sobie pozwolić na zakup. Wcześnie miałem okazję posłuchać jego i kilku innych, droższych oraz tańszych, ten przypadł mi najbardziej do gustu. Polecam, uważam że jest to naprawdę dobry i nie przereklamowany DAC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin sherlock Posted November 10, 2017 Admin Share Posted November 10, 2017 Znalazłem trochę lakonicznych danych technicznych i wkleiłem fotkę środka i pilota: Wejścia cyfrowe: 2 * koaksjalne, 1 optyczne i 1 USB (karta dźwiękowa) Wyjścia analogowe: 1 para zbalansowanych XLR, 1 para niezbalansowanych RCA. Pasmo przenoszenia: 0 Hz do 50 kHz Odpowiedź fazowa: analogowy filtr Linear Phase Analogue Poziom szumów: -140 dB Zniekształcenia: mniej niż 0,001 % Zasilanie: wbudowany transformator toroidalny, 30000 uF pojemności Wymiary: 6 cm x 21 cm x 26 cm (HxWxD), 2,8 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by ke_raj,
Recenzja z portalu stereomojo
Recommended by sherlock
0 reactions
Go to this post