audiotone Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 ONKYO INTEGRA T-9900 Tuner kupiłem jakieś 10 lat temu jak jeszcze w mojej mieścinie było porządne radio, zaś po 3 latach radyjko się zwinęło, a obecne i tak lecą na MP3-kach wszystkie dostępne stacje radiowe. Więc nie było sensu mieć odbiornika takiej klasy by słuchać jakości MP3. A przy dobrej stacji potrafi zawstydzić nie jednego słuchacza . Jakieś 3-4 lata temu tuner sprzedałem niestety, i to nie było na złość Tobie Arturze . Poniżej parametry: FM Tuning Range: 87.5 to 108 MHz Sensitivity: 0.8uV (FM) Signal to Noise Ratio: 85dB (FM) Distortion: 0.02% (FM) Selectivity: 80dB (FM) Frequency response: 30Hz to 15kHz (FM) Output: 1500mV Semiconductors: 18 x FET, 38 x transistors, 22 x IC, 86 x diodes, 41 x LED Dimensions: 450 x 99 x 388mm Weight: 6.6kg Zdjęcia mojego egzemplarza kiedyś posiadanego : 1 1
Admin sherlock Opublikowano 10 Listopada 2017 Admin Opublikowano 10 Listopada 2017 zaś po 3 latach radyjko się zwinęło, a obecne i tak lecą na MP3-kach wszystkie dostępne stacje radiowe. Więc nie było sensu mieć odbiornika takiej klasy by słuchać jakości MP3. A przy dobrej stacji potrafi zawstydzić nie jednego słuchacza Dlatego nie kupuję drogich tunerów. Te, które zdarzyło mi się kupić to wpadły w bardzo okazyjnych cenach i do tych modeli, do których chciałem mieć resztę zestawu. Już pomijam kwestię niskiej jakości dźwięku z rozgłośni, najgorzej jest z repertuarem: w większości muzyka to totalne dno i szajs.
audiotone Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Opublikowano 10 Listopada 2017 Andrzeju to powinno byc wielkimi literami i tlustym drukiem ...."w większości muzyka to totalne dno i szajs".....
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bilcor,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.