Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

NA6005.jpg.c4fd126f89bd0e69d80903fb84db82bb.jpg

Marantz NA6005

Trochę danych technicznych :

na6005_dane_techniczne.jpg.6010da2c87c9c4a564fdd1599224697d.jpg

Ten wynalazek że tak nazwę odtwarzacz sieciowy doszedł do mnie w tamtym roku. Wcześniej odtwarzałem muzykę z gęstych formatów (FLAC,DSD) z komputera w salonie. Ale to była mordęga bo i trzeba było

odpalić TV i czas ładowania się kompa, a że maszyna jest wolna to czasami trwało to wieki i TV zajęty. Teraz jest zgoła inaczej, Marantz dział szybko i bez zarzutu, ja jestem z tego wynalazku bardzo zadowolony. Muzyka jest na NAS-ie a siec mam do domu położoną kablową 1Gbit. Więc niema problemu z przesyłem w czasie rzeczywistym nawet wymagających plików DSD. Dodatkowym atutem tutaj

było to że posiada tuner internetowy i moja ładniejsza połowa była zadowolona z tego że ma Polskie radio.

Tak wygląda w środku :

5ab91bfc8b605_NA6005_rodek.jpg.2ad47ccaf711eda5181a7d7151ee7a86.jpg

A to mój:

IMG_9061.jpg.11f7197e5e0930cd9be218213cc33c25.jpg

• Admin
Postat

to była mordęga bo i trzeba było odpalić TV i czas ładowania się kompa, a że maszyna jest wolna to czasami trwało to wieki i TV zajęty.

Na kiego grzyba TV do słuchania muzy z kompa? Ja swojego kompa w zasadzie nie wyłączam (pobór mocy 20W), a jak muszę to hibernuję i 'powstanie' z hibernacji trwa moment.

Postat

Bo "windozę" musiałem odpalić i włączyć foobar-a a po omacku to nie da rady ;) . A to był normalny komp jakiś Dell optiplex leżący. Teraz jadę z niego stare divix-y które nie chodzą mi na "blureju" po sieci ;) z NAS-a.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.