audiotone Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Marantz NA6005 Trochę danych technicznych : Ten wynalazek że tak nazwę odtwarzacz sieciowy doszedł do mnie w tamtym roku. Wcześniej odtwarzałem muzykę z gęstych formatów (FLAC,DSD) z komputera w salonie. Ale to była mordęga bo i trzeba było odpalić TV i czas ładowania się kompa, a że maszyna jest wolna to czasami trwało to wieki i TV zajęty. Teraz jest zgoła inaczej, Marantz dział szybko i bez zarzutu, ja jestem z tego wynalazku bardzo zadowolony. Muzyka jest na NAS-ie a siec mam do domu położoną kablową 1Gbit. Więc niema problemu z przesyłem w czasie rzeczywistym nawet wymagających plików DSD. Dodatkowym atutem tutaj było to że posiada tuner internetowy i moja ładniejsza połowa była zadowolona z tego że ma Polskie radio. Tak wygląda w środku : A to mój:
Admin sherlock Postat Noiembrie 11, 2017 Admin Postat Noiembrie 11, 2017 to była mordęga bo i trzeba było odpalić TV i czas ładowania się kompa, a że maszyna jest wolna to czasami trwało to wieki i TV zajęty. Na kiego grzyba TV do słuchania muzy z kompa? Ja swojego kompa w zasadzie nie wyłączam (pobór mocy 20W), a jak muszę to hibernuję i 'powstanie' z hibernacji trwa moment.
audiotone Postat Noiembrie 11, 2017 Autor Postat Noiembrie 11, 2017 Bo "windozę" musiałem odpalić i włączyć foobar-a a po omacku to nie da rady . A to był normalny komp jakiś Dell optiplex leżący. Teraz jadę z niego stare divix-y które nie chodzą mi na "blureju" po sieci z NAS-a.
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de ke_raj,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum