audiotone Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 DENON DA-300 USB Tego dac-ka kupiłem jakieś 2 lata temu miał z zastąpić kartę muzyczna w komputerze (SB Audigy2 Platinim Pro). I na pewno wyszło na dobre , bo kupiłem z drugiej ręki za połowę ceny nowego w kartoniku ze wszystkimi dodatkami czyli stan nowy, ale rozpakowany. Może komuś się nie spodobał , mi pasuje. Z niego nagrywam bezpośrednio na AIWĘ XK-S. Poniżej mój egzemplarz : 1
anxi Postat Noiembrie 12, 2017 Postat Noiembrie 12, 2017 Szkoda, że upakowano tego DACA w taką dziwną obudowę, ale kto teraz kompletuje wieże? Z drugiej strony jak ktoś ma mało miejsca albo często przebywa poza domem to można takiego malucha zapakować w torbę do laptopa ze słuchawkami i w trasie cieszyć się dobrym dźwiękiem. Skoro to sprzęt po gwarancji to zobaczymy jak wygląda w środku?
audiotone Postat Noiembrie 12, 2017 Autor Postat Noiembrie 12, 2017 Taki mały to nie jest jakby się wydawało 180mm wysoki 55mm szeroki i 170mm w pozycji stojącej a rozbierać na razie mnie nie ciągnie bo w necie znalazłem takie coś jak wygląda środek więc zapodam zdjęcia net-owe
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum