Admin sherlock Postat Iunie 27, 2017 Admin Postat Iunie 27, 2017 ITT HiFi 8022 Dzisiejsza przesyłka zawierała deck, którego od pewnego czasu chciałem mieć, ale nie chciałem wydawać absurdalnej kwoty, którą za niego życzy sobie sprzedający na znanym portalu. W środku bród, smród i "ubóstwo". Sprężone powietrze załatwiło sprawę pajęczyn, kurzu i odświeżyło atmosferę. Na noc wsadziłem kostkę zapachową i do rana mam nadzieję, że zabije nieprzyjemne zapachy. Włączyłem na moment, podświetlenie zapaliło się .... i jest magia Kaset nie wsadzałem. Jutro siądę na spokojnie i zobaczę co jest do zrobienia. Wizualnie nie jest aż tak źle jak oceniałem na podstawie wcześniejszych zdjęć. Do "kompletu" mam jeszcze model 8021. Oba to kawały metalu, solidne i ciężkie.
artekk Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 na pierwszy rzut oka, wydaje się, że z pół metra ma jak nic, ale doczytałem..... 48cm.
Admin sherlock Postat Iunie 27, 2017 Autor Admin Postat Iunie 27, 2017 na pierwszy rzut oka, wydaje się, że z pół metra ma jak nic, ale doczytałem..... 48cm. Dlatego przezornie kupiłem regały o szerokości półki 1m
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum