siwy Postat Decembrie 1, 2017 Postat Decembrie 1, 2017 Specifications Tuning range: FM, MW Power output: 60 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 7Hz to 70kHz Total harmonic distortion: 0.2% Dimensions: 440 x 132 x 310mm Weight: 10.2kg Year: 1973 Price: USD $600 (1974) Popełniłem zakup i nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Gra rzeczywiście wyśmienicie. Gdzieś czytałem że to najlepsze amplitunery na świecie. Może i tak, miałem okazję posłuchać kilku innych i jak na razie ten brzmi rewelacyjnie, jak dla mnie. Po podłączeniu do moich kolumn, pierwsza myśl to, że kolumny też wymieniłem, zupełnie inny dźwięk niż z innych moich wzmaków. Miałem dwie lampy, kilka tranzystorów i ten jak dla mnie brzmi rewelka Jednak to jest sztuka i dużo szukania, aby znaleźć i dogonić króliczka he he.
audiotone Postat Decembrie 1, 2017 Postat Decembrie 1, 2017 O tak ;D . Przepraszam że nie zauważyłem tego wpisu, ale nie dojechałem na dół forum odrazu . Zrób jakieś rozbierane foto proszę, jeśli to będzie możliwe, nie musi być na teraz. A tutaj link do naprawy końcówki mocy i jest także kilka zdjęć końcówki w negliżu : https://ffseb.wordpress.com/2013/01/06/substituting-the-sfc6120-double-transistor-in-the-tandberg-tr-1055/
siwy Postat Decembrie 1, 2017 Autor Postat Decembrie 1, 2017 Wojtku tylko proszę, nic o naprawach nie chcę słyszeć, po przykrych doświadczeniach z Grundigiem R45 i odtwarzaczem sieciowym OLIVE 03HD. OLIVE to komputer i wyczerpałem możliwości z naprawą zostanie mi tylko chyba wykorzystać nagrywarkę cd do innych celów i twardy dysk 500GB. W grundigu tak ktoś namodził, że naprawa staje się nie opłacalna, tylko wzmacniacz działa, a tuner milczy. Ale dziękuję
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum