cichykot Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Sony ST-A7B Dane techniczne: Type: Mono/Stereo Tuner Tuning Bands: FM Tuning Scale: Analogue FM Tuning Range: 87.5 to 108 MHz Sensitivity: 2.8uV (FM) Signal to Noise Ratio: 75dB (FM) Distortion: 0.6% (FM) Selectivity: 76dB (FM) Frequency response: 20Hz to 15kHz (FM) Output: 750mV Dimensions: 430 x 170 x 420mm Weight: 14.1kg źródło:hifiengine.com tak się złożyło, że byłem szczęśliwym posiadaczem Sony ST-A7B magentofony i tunery to moja największa miłość, więc trochę tego miałem. sprzedałem, żałuję do dzisiaj. 1
audiotone Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zaraz przyjdzie Artur i się załamie widokiem . Piękny tuner! Szkoda go. Załóż proszę jak możesz osobny temat z nim bo warto by takie cudo techniki gdzieś uciekło.
Admin sherlock Opublikowano 27 Grudnia 2017 Admin Opublikowano 27 Grudnia 2017 Nie mogę chyba oglądać zdjęć tunerów bo jeszcze zacznę zbierać tunery "do kompletu" a ja nie mam stodoły tylko zwykłe mieszkanie :0
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez flyingcircus,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
2 reakcje
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.