nano Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Harman/Kardon TD4600 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C,S HX Pro Signal to Noise Ratio: 70dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.045% Total Harmonic Distortion: 1.1% Input: 45mV (line) Dimensions: 442 x 126 x 320mm Weight: 6.7kg Co tu powiedziec ja go nie polubilem ale to tylko moje zdanie wiem ze ma wielbicieli i nie bede na ten temat polemizowac
Admin sherlock Opublikowano 29 Czerwca 2017 Admin Opublikowano 29 Czerwca 2017 Środek ładnie napakowany. Wrażenie robi płytka układu redukcji szumów. Mechanizm ponoć "plasticzany", ale przy tym nie spotyka się głosów by jakoś specjalnie zawodny.
artekk Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Myślę, że poza mechanizmem i płytą czołową budowa magnetofon może budzić szacunek. Płytka zasilacza i jak pisał Andrzej redukcji szumów, a także niewidoczna na zdjęciach, a znajdująca się pod płytką redukcji szumów płyta główna magnetofonu, robią wrażenie. A to tylko 2-głowicowy deck, choć był bardzo drogi jako nowy, kosztował 700 dolarów. Głównie za sprawą obecności Dolby S, ponieważ to jeden z pierwszych magnetofonów z tym układem redukcji szumów.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.