nano Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Harman/Kardon TD4600 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C,S HX Pro Signal to Noise Ratio: 70dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.045% Total Harmonic Distortion: 1.1% Input: 45mV (line) Dimensions: 442 x 126 x 320mm Weight: 6.7kg Co tu powiedziec ja go nie polubilem ale to tylko moje zdanie wiem ze ma wielbicieli i nie bede na ten temat polemizowac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Iunie 29, 2017 Admin Share Postat Iunie 29, 2017 Środek ładnie napakowany. Wrażenie robi płytka układu redukcji szumów. Mechanizm ponoć "plasticzany", ale przy tym nie spotyka się głosów by jakoś specjalnie zawodny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
artekk Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Myślę, że poza mechanizmem i płytą czołową budowa magnetofon może budzić szacunek. Płytka zasilacza i jak pisał Andrzej redukcji szumów, a także niewidoczna na zdjęciach, a znajdująca się pod płytką redukcji szumów płyta główna magnetofonu, robią wrażenie. A to tylko 2-głowicowy deck, choć był bardzo drogi jako nowy, kosztował 700 dolarów. Głównie za sprawą obecności Dolby S, ponieważ to jeden z pierwszych magnetofonów z tym układem redukcji szumów. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum