siwy Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Pioneer CT-F850 Opis Pioneer CT-F850 to 2-silnikowy, 3-głowicowy magnetofon znanego producenta. Głowice do nagrywania i odtwarzania wykonane są z materiału o nazwie Sendust-Alloy . Posiada obsługę taśm metalowych co we wcześniejszych modelach było nieobecne. Do napędu capstanu służy serwomotor DC. Silnik ten charakteryzuje się wysokim momentem obrotowym dzięki czemu przewijanie jest bardzo szybkie. Specyfikacja: Typ: 3-głowicowy, pojedynczy kompaktowy magnetofon System śledzenia: 4-ścieżkowy, 2-kanałowy zestaw stereo Prędkość taśmy: 4,75 cm / s Głowice: 1 x kombinacja zapisu / odtwarzania, 1 x kasowanie Silnik: 2 Typ taśmy: typ I, FeCr, CrO2, Metal Układ redukcji szumów : Dolby B Odpowiedź częstotliwościowa: 20Hz do 19kHz (taśma metalowa) Stosunek sygnału do szumu: 69dB (dolby B) Wow and Flutter: 0,04% Całkowite zniekształcenia harmoniczne: 1,2% Wejście: 64 mV (linia), 0,3 mV (mikrofon) Wyjście: 0,45 V (linia) Półprzewodniki: 52 x tranzystory, 52 x diody, 10 x IC Wymiary: 420 x 150 x 361 mm Waga: 9,5 kg Rok: 1980 1
Radmar Postat Februarie 24, 2018 Postat Februarie 24, 2018 Nooo! Jaki ładny! Zazdroszczę, ja mam zaledwie CT-F650 Jakoś mi ten magnetofon tak znajomo wygląda. ;D
siwy Postat Februarie 24, 2018 Autor Postat Februarie 24, 2018 Bo Tobie Marku się znudził no to co miałem zrobić, przytuliłem i nie żałuję Świetny magnetofon, zostaje na baaardzo długo. ;D
Postări Recomandate
Postat de siwy,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
2 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum