Admin sherlock Opublikowano 25 Lutego 2018 Admin Opublikowano 25 Lutego 2018 Technics RS-M255X Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, DBX Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.038% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.7V (line) Dimensions: 430 x 108 x 331mm Weight: 6kg Znalazłem go w "przydasiach". Czas na rewitalizację. Kolor niestety "technicsowo-antracytowy". Srebrny pasowałby do innych , starszych Technicsów będących w moim posiadaniu. "Taśmowy tor przeszkód' jeszcze przed czyszczeniem. Dużo pracy przy nim nie będzie bo deck o dziwo gra Widok z góry i od spodu do wnętrza decka. Nie jest ubogo w elektronikę jak to czasami bywało w starszych sprzętach.
artekk Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Oj grubo i obiecująco wygląda w środku ten "przydaś", chyba awansuje na pełnoprawnego członka kolekcji Technicsów
Admin sherlock Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Admin Opublikowano 25 Lutego 2018 Oj grubo i obiecująco wygląda w środku ten "przydaś", chyba awansuje na pełnoprawnego członka kolekcji Technicsów No nie wiem. Jestem w rozterce skoro moja ulubiona 'forumowa maruda' zauważyła, że głowica wytarta jak progi w burdelu Będę próbował coś z tym deckiem zrobić, ale to dopiero gdzieś koło czwartku. Za dużo innych zajęć
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.