Admin sherlock Opublikowano 4 Marca 2018 Admin Opublikowano 4 Marca 2018 Onkyo CP-1200A Dane technicze: Type: 2-Speed automatic return turntable Drive method: belt drive Motor: DC servo motor Platter: 310mm Aluminium die-cast Speeds: 33 and 45rpm Wow and flutter: 0.045% WRMS Signal to noise ratio: 66dB Tonearm: static-balanced straight-type pipe arm Effective length: 210mm Overhang: 13mm Cartridge: moving magnet OC-74M Frequency response: 20Hz to 20kHz Tracking force: 2g Output: 2.5mV Replacement stylus: DN-74ST Dimensions: 418 x 132 x 374mm Weight: 3.7kg Wyrób trochę "plasticzany", wagą nie poraża. Kupiłem jak mi moja Fonica GS-473 "zastrajkowała". Gra przyzwoicie. W kwestii funkcjonalnej brakuje dokładnej kontroli obrotów. Nie ma nawet chociażby stroboskopu. Headshell też ma jakieś dziwaczne mocowanie.
Admin sherlock Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Admin Opublikowano 4 Marca 2018 Trochę fotek ze środka: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
siwy Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Muszę w końcu kupić jakiś gramofon, już za długo jestem bez
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.