JaKub Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Sony MDS-JE520 Cieszę się, że powstał również dział MD Zaprezentuję więc SONY MDS-JE520. Naprawdę fajna maszyna, bardzo wygodny w obsłudze (pod warunkiem, że jest pilot), dźwiękowo też bardzo mi pasuje, a strat kompresji jakoś nie słyszę. Nie odczuwam jakiejś różnicy między źródłem, a nagranym materiałem (nagrywam głównie z CD). Specifications: Type: Minidisc Player/Recorder Track System: 2-channel stereo Optical Pickup: KMS-260A/J1N Sampling Frequency: 44.1kHz Frequency Response: 5Hz to 20kHz Signal to Noise Ratio: 96dB Analogue Inputs: 125mV (line) Analogue Outputs: 2.0V (line) Digital Inputs: coaxial, optical Digital Outputs: optical Dimensions: 430 x 95 x 280mm Weight: 3.4kg Accessories: RM-D15M remote control Year: 1998 1 1
Wyróżniony komentarz ke_raj Opublikowano 11 Lipca 2020 Wyróżniony komentarz Opublikowano 11 Lipca 2020
MYCAUNLOCKER2 Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Używam od prawie dwóch lat i również oceniam go jako bardzo przystępny jakościowo MD. Funkcje edycyjne to po prostu bajka i obsługa z pilota ale tego dużego prosta i bardzo przyjemna. Może kiedyś kupię jakiś wyższy model , ale na tą chwilę wystarczy 520.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.