JaKub Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Sony MDS-JE520 Cieszę się, że powstał również dział MD Zaprezentuję więc SONY MDS-JE520. Naprawdę fajna maszyna, bardzo wygodny w obsłudze (pod warunkiem, że jest pilot), dźwiękowo też bardzo mi pasuje, a strat kompresji jakoś nie słyszę. Nie odczuwam jakiejś różnicy między źródłem, a nagranym materiałem (nagrywam głównie z CD). Specifications: Type: Minidisc Player/Recorder Track System: 2-channel stereo Optical Pickup: KMS-260A/J1N Sampling Frequency: 44.1kHz Frequency Response: 5Hz to 20kHz Signal to Noise Ratio: 96dB Analogue Inputs: 125mV (line) Analogue Outputs: 2.0V (line) Digital Inputs: coaxial, optical Digital Outputs: optical Dimensions: 430 x 95 x 280mm Weight: 3.4kg Accessories: RM-D15M remote control Year: 1998 1 1
MYCAUNLOCKER2 Postat Martie 1, 2022 Postat Martie 1, 2022 Używam od prawie dwóch lat i również oceniam go jako bardzo przystępny jakościowo MD. Funkcje edycyjne to po prostu bajka i obsługa z pilota ale tego dużego prosta i bardzo przyjemna. Może kiedyś kupię jakiś wyższy model , ale na tą chwilę wystarczy 520.
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum