Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Panasonic RC-C39L

Panasonic_RX-C39L.jpg.b544512339f113962f0870f0abb6a127.jpg 

Radiomagnetofon z sentymentalnym bagażem  ;)

Panasonic_RX-C39L_2.jpg.b9d52d36d4022d66f8514fbfcfbffc6f.jpg

Kupiłem go tylko i wyłącznie z sentymentu. A szukałem go jakieś 20 lat by był w dobrym stanie wizualnym, dlaczego akurat ten model nie inny, lepszy, wyższy ? Ponieważ identyczny model miał kolega w podstawówce i zawsze towarzyszył nam na rożnych szkolnych imprezach i nie tylko imprezach ;) od początkowych lat 80-tych. A zdobycie takiego sprzętu w Polsce w 1982 roku graniczyło z cudem lub z posiadaniem waluty wymienialnej. A że kolega miał ojca marynarza to tłumaczy wszystko. Pod koniec roku 1987 magnetofon pożyczył mi na miesiąc kolega i grał u mnie. Wtedy dopiero zobaczyłem co to są kasety magnetofonowe, bo w domku słuchałem tylko płyt z "gramofonu" rodziców WG-550. I przesiadka na "panasa" była wielkim skokiem naprzód . 

• Răspunsuri 4
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• audiotone

3

• sherlock

2

Cele mai bune postere din acest subiect

Imagini postate

• Admin
Postat

kolega miał ojca marynarza to tłumaczy wszystko

Mój jeździł po całej Polsce i jakoś nie wpadł na podobny pomysł by kupić coś do grania.

Postat

Teraz jeździ ze mną na wszystkie grile i biwaki. Zasilanie bateryjne się sprawdza. Prócz tego jeszcze można podłączyć bezpośrednio z instalacji samochodowej 13,2V  :o :

zasialanie_samochodeowe.jpg.7f94bc2ee54ccf74417a3fc796c59135.jpg

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.