Admin sherlock Postat Martie 19, 2018 Admin Postat Martie 19, 2018 Kenwood KX-7060S Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel, 1 x mode Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, S, HX Pro Dimensions: 440 x 127 x 276mm Weight: 4.5kg Finish: black Accessories: optional RC-X090 remote control Year: 1994 źródło:hifiengine.com A kupił mi się kiedyś ten brzydal. Nawet nie pamiętam co mu dolegało, i o ile mnie pamięć nie myli to coś mechanizm mu niedomagał.
audiotone Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 Na zewnątrz faktycznie brzydal.... :-\ . Jak ja nie trawię tej ostatniej linii Kenwood-a , a takie ładne maszyny robili kiedyś. Ostatnie ładne to 9010/5010 no i może 7030 te seria i lata . A już 9050 i nowsze...oj nie kategorycznie nie : . W środku zaś poukładano troszkę jedna duża płyta, o i mechanika już nie Sankyo ... co to jakaś ostatni mix Alpsa ? Troszkę trąci "soniakowskim TCM-200" sposób ułożenia silników pomocniczych.
Admin sherlock Postat Martie 19, 2018 Autor Admin Postat Martie 19, 2018 Wizualnie nie do strawienia. Mechanizm ... cóż ... sporo tworzywa w konstrukcji nośnej, ale na szczęście nie pęka. Dobre wrażenie robi płyta główna. Sporo na niej elementów i rozplanowana została z głową. Płytki Dolby to 'ciemna masa' i 'ciemna energia'. Wszystko zalane jakimś ciemnym lakierem dla utrzymania 'tajemnicy'
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
schemat ideowy
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum