Makintosz82 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Körting B102 Type 39859 Kolumny zakupione za bardzo przystępną cenę 350pln miały być open baffle ale kolo sprzedał i pokazał mi, ze ma te do sprzedania tom się skusiłem :-). Grają pięknie soczyście z bardzo ładnym basem w połączeniu z Pioneer'em LX 626. Germańce z Körting-Radio; Leipzig, später Grassau, Dietz & Ritter GmbH. Produkowali świetne szerokopasmówki swego czasu Dane techniczne: Rok produkcji: 1980 System: 3 drożny w drewnianej obudowie zamkniętej Impedancja: 4 Ohm Moc znamionowa: 80W Moc muzyczna: 120W Zakres częstotliwości: 26-22000 Hz Wymiary: Wys. 69cm Szer. 37cm Gł. 36cm tutaj przykład szerokopasmówki swoją drogą koles z tego kanału ma zajebistego hopla :-) 1
audiotone Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Design tych kolumn przypomina mi komunistyczne meblościanki . Nawet sposób łącznia płyt ze sobą na froncie i ta listwa dolna lekko schowana. Co nie umniejsza faktu że to bardzo ciekawe kolumny .
Makintosz82 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Opublikowano 25 Marca 2018 No samo pochodzenie i rok produkcji wskazuje na to że jest to z tego okresu a meblościanka miała swoje uroki ?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.