siwy Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Technics SL-2000 Technics DD SL 2000 stan bardzo ładny z nową wkładką i igłą Pickering v15. Dostałem go częściowo w ramach zadośćuczynienia i chyba zostanie. Wczoraj był dzień winylowy: trochę Mozarta, koncerty, Beethoven, Dire Straits, Jon Anderson, Vangelis. Jest bardzo dobrze, podoba mi jego brzmienie Dane techniczne: Type: direct drive Motor: low speed electronically controlled brushless DC motor Platter: 30cm aluminium diecast Speeds: 33.33 and 45rpm Speed change: electronic change Pitch control 10% adjustment range Wow and flutter: 0.045% WRMS Rumble: -70dB Tonearm: Universal S-shaped tubular arm Effective length: 220mm Overhang: 14mm źródło:vinylengine.com 1 1
Admin Wyróżniony komentarz sherlock Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Admin Wyróżniony komentarz Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Service Manual Technics SL-2000 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
siwy Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Dziękuję Andrzeju, z telefonu nie mogłem tego poukładać.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Service Manual /instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.