Sari la conținut

Important Kaseta magnetofonowa - dyskusja ogólna.

Postări Recomandate

Postat

" Temat zakładam na potrzeby ogólnej dyskusji o kasetach magnetofonowych, by nie spamować w tematach dotyczących odpowiednich marek. Tak jak napisał Andrzej (Sherlock) pozwolę sobie zacytować : ...." Na chwalenie się kasetowymi zakupami mamy w off-topie kilka tematów. Taki ogólny temat kasetowy będzie bardzo przydatny. Każdy ma jakieś doświadczenia związane z kasetami, wiedzę która można odnieść do wielu albo i wszystkich marek...."

by @audiotone

Czy jest na sali Lekarz :S to już jest choroba, znowu byłem na polowaniu :D 36 szt. 

IMG_20180419_144333.jpg

Postat

Zdzisławie no no znów same fajne kasetki. Gratuluje. Gdzie Wy takie zdobycze znajdujecie ????  U mnie niema nic w tej zapyziałej dziurze.... a jak coś już jest to same nagrane oryginały z jakimiś kawałkami których praktycznie nie da się słuchać. :/

Postat

To jest praktycznie sam metal i metal-opera, nie moje klimaty. Ale od pierwszego właściciela i raz nagrane, ząbki wyłamane. Na OLX u mnie na miejscu, dlatego wziąłem, bo mogłem chociaż trochę zweryfikować.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.