siwy Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 " Temat zakładam na potrzeby ogólnej dyskusji o kasetach magnetofonowych, by nie spamować w tematach dotyczących odpowiednich marek. Tak jak napisał Andrzej (Sherlock) pozwolę sobie zacytować : ...." Na chwalenie się kasetowymi zakupami mamy w off-topie kilka tematów. Taki ogólny temat kasetowy będzie bardzo przydatny. Każdy ma jakieś doświadczenia związane z kasetami, wiedzę która można odnieść do wielu albo i wszystkich marek...." by @audiotone Czy jest na sali Lekarz to już jest choroba, znowu byłem na polowaniu 36 szt.
audiotone Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Zdzisławie no no znów same fajne kasetki. Gratuluje. Gdzie Wy takie zdobycze znajdujecie ???? U mnie niema nic w tej zapyziałej dziurze.... a jak coś już jest to same nagrane oryginały z jakimiś kawałkami których praktycznie nie da się słuchać.
siwy Postat Aprilie 19, 2018 Autor Postat Aprilie 19, 2018 To jest praktycznie sam metal i metal-opera, nie moje klimaty. Ale od pierwszego właściciela i raz nagrane, ząbki wyłamane. Na OLX u mnie na miejscu, dlatego wziąłem, bo mogłem chociaż trochę zweryfikować.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum