Skocz do zawarto艣ci

Podpi臋ty Kaseta magnetofonowa - dyskusja og贸lna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Temat zak艂adam na potrzeby og贸lnej dyskusji o kasetach magnetofonowych, by nie spamowa膰 w tematach dotycz膮cych odpowiednich marek. Tak jak napisa艂 Andrzej (Sherlock) pozwol臋 sobie zacytowa膰 : ...." Na chwalenie si臋 kasetowymi zakupami mamy w off-topie kilka temat贸w. Taki og贸lny temat kasetowy b臋dzie bardzo przydatny. Ka偶dy ma jakie艣 do艣wiadczenia zwi膮zane z kasetami, wiedz臋 kt贸ra mo偶na odnie艣膰 do wielu albo i wszystkich marek...."

by @audiotone

Czy jest na sali Lekarz聽:S聽to ju偶 jest choroba, znowu by艂em na polowaniu聽:D聽36 szt.聽

IMG_20180419_144333.jpg

Opublikowano

Zdzis艂awie no no zn贸w same fajne kasetki. Gratuluje. Gdzie Wy takie zdobycze znajdujecie ????聽 U mnie niema nic w tej zapyzia艂ej dziurze.... a jak co艣 ju偶 jest to same nagrane orygina艂y z jakimi艣 kawa艂kami kt贸rych praktycznie nie da si臋 s艂ucha膰. :/

Opublikowano

To jest praktycznie sam metal i metal-opera, nie moje klimaty. Ale od pierwszego w艂a艣ciciela i raz nagrane, z膮bki wy艂amane. Na OLX u mnie na miejscu, dlatego wzi膮艂em, bo mog艂em chocia偶 troch臋 zweryfikowa膰.

Aby zobaczy膰 wi臋cej tre艣ci prosz臋 zarejestrowa膰 si臋.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystaj膮c z tej witryny, wyra偶asz zgod臋 na nasze Warunki u偶ytkowania Regulamin Polityka prywatno艣ci.