audiotone Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Jako że niema tematu ogólnego o zakupach płyt na portalach, giełdach, od znajomych i nie tylko (nie tych "marketowych") to takowy zakładam . Czyli wszelakie zdjęcia i opisy z polowań i zakupów winylowych - to tutaj. Dziś uporządkowałem swoje płytki które kiedyś zakupiłem na różnego rodzaju giełdach i w używańcach. Są to płyty w różnym stanie i na pewno wymagają mycia . Kilka sztuk jest w koszulkach takich foliowych, nie wiem czy każda powinna być w takowej koszulce? Jeśli tak to będzie trzeba dokupić koszulek. Oto zdjęcia : Te kupiłem ostatnio na ebayu : London Grammar prawie nowa. I Accept : Niedawno pokazywany tutaj : http://forum.stereo-hifi.com/topic/43-teraz-słucham/?page=12&tab=comments#comment-17063 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
kefas Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Ostatnio nie mam szczęścia do znajdowania kaset ale Winyle i owszem i dokładni taką samą znalazłem Richarda Marxa ale jeszcze nie przesłuchałem. Ja kupuję foliowe koszulki Analogis 100szt za 99,00zł i po umyciu płyty pakuję je w nie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat August 26, 2018 Admin Share Postat August 26, 2018 I po co Wojtku pokazałem Tobie tego linka do płyty Spaleniaka ... od tego właśnie zaczęło się u Ciebie z tymi winylami Tak to byś dalej kupował kasetki, magnetofony ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum