Uszyk Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 Opowiem bajeczkę która jest prawdziwa. Kupując K-03 sprzedawca zapewniał mnie że deck jest sprawny i poddany serwisowaniu w jego zaprzyjaźnionym serwisie(miejsce-Zürich). Prawda była inna a problemy opisałem w temacie Luxman K-03 a także przedstawiłem jemu. Przepraszał mnie za to że serwis nie stanął na wysokości zadania a w ramach rekompensaty dostałem od niego ten tuner w prezencie. Czyż nie piękna bajka??!!! Życzę Wszystkim takich sprzedawców na jakiego ja trafiłem. T-530 przywędrował ze Szwajcarii do Katowic.U mnie będzie na pocz.lutego. Kolega u którego jest, już go testuje i pisze mi o nim w samych superlatywach. Zobaczymy,posłuchamy...)).Wrażenia opiszę. Dane techniczne: Type: Mono/Stereo Tuner Tuning Bands: FM, MW Tuning Scale: Digital Sensitivity: 0.9uV (FM), 550uV (MW) Signal to Noise Ratio: 77dB (FM), 50dB (MW) Distortion: 0,08% (FM), 0.3% (MW) Selectivity: 66dB (FM) Frequency response: 20Hz to 15kHz (FM) Output: 1000mV (FM), 300mV (MW) Dimensions: 453 x 344 x 87mm Weight: 4.8kg source: hifiengine.com 4
Radmar Postat Ianuarie 20, 2019 Postat Ianuarie 20, 2019 Zapowiada się interesująco. No i zakończenie bajeczki najważniejsze, że z happy-endem.
Admin sherlock Postat Ianuarie 20, 2019 Admin Postat Ianuarie 20, 2019 Ładny. Tylko nigdy do końca nie zrozumiem kto wpadł na pomysł montażu tych dość dziwnych w sumie "boczków". W moim K-230 wyglądają trochę rachitycznie i jak "przyklejone" przypadkiem. Tu są bardziej sensownie zrobione.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum