robix604 Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Kenwood KT-6040 Tuner z początku lat 90. Ta sztuka została nabyta w 2015r. w wiadomym serwisie. Dwa zakresy: FM, MW. 8 filtrów pośredniej częstotliwości IF: - 2 w trybie Wide (280kHz) - w tym trybie bardzo dobre brzmienie na lokalnych stacjach, - 4 w Normal (2x280kHz, 2x150kHz), - 6 w Narrow (6x 150kHz). Strojenie ręczne o kroku dla FM: 25kHz, automatycznie 50 kHz. Pięcio kreskowy wskaźnik dostrojenia, strojenie pokrętłem - jog. Wyswietlacz cyfrowy, nazwy stacji można wpisywać ręcznie - brak RDS. Pamieć 39 stacji. Sterowanie pilotem. Z ciekawych funkcji: Active Reception - automatyczne dobranie ustawienia IF i trybu stereo podczas strojenia lub przełączania zapamiętanych stacji. Blend - redukcja szumu podczas odbioru stereo - można wybrać jedno z 3 ustawień: mono, stereo, blend; blend jest załączane także w samym trybie stereo przy sygnałach o niskim poziomie - 1 kreska skali. Zalety - bardzo dobra selektywność. 3
audiotone Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Jakoś ta obła seria mi do gustu nie podeszła kiedyś wolałem ta starszą "kanciatą". Ale tunerek fajny i te wyświetlacze Kenwood robił bardzo ładne.
Radmar Postat Februarie 4, 2019 Postat Februarie 4, 2019 Czy to ten tuner, który modelowo pasuje do KX-9050S?
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum