Sari la conținut

Sony SLV-715

flyingcircus

Postări Recomandate

Sony SLV-715

slv-715.jpg.1e07b490a947dc701bc40023287a33bd.jpg

Specyfikacja:

slv-715spec.jpg.d665e387fcd5feddde0e505c3627c47c.jpg

7-głowicowy magnetowid firmy SONY: 4 wizyjne, 2 audio, 1 kasująca audio/video insert, rozbudowane funkcje odtwarzania po-klatkowego i edycji, pokrętło Jog Shuttle na odchylanym przednim panelu i na pilocie, ręczna regulacja poziomu zapisu audio ze wskaźnikiem wysterowania, ręczne wstawianie i kasowanie indeksów taśmy, prędkość zapisu/odczytu: SP/LP.
 Magnetowid posiada 2 euro złącza, wyjście A/V RCA z tyłu i wejście A/V RCA (cinch) z przodu, wejście mikrofonowe, wyjście słuchawkowe 3,5 mm z regulacją głośności, gniazda montażowe Control L 5-pol DIN i Control S in/out 3,5 mm do synchronizacji.

O magnetowidzie niewiele wiem. Przyznam się ze kupiłem go bo ładnie wygląda ?
W późniejszym czasie zobaczę jak sprawuje się wyłącznie do nagrywania dźwięku, gdyż w takim celu go zakupiłem. Ale tez wykorzystam do jego głównego zadania czyli odtwarzania filmów VHS.
Zdjęcia mojego egzemplarza (tymczasowo u rodziców) reszta z internetów.

PIC00744.jpg.51230dc2b016c4342901e3e2fc5eb9ec.jpg

https://imged.pl/magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-23182226.html

magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo.jpg  magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-2-2.jpg  magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-3-3.jpg  magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-4-4.jpg  magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-5-5.jpg  magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-6-6.jpg

A to gdy pierwszy raz go ujrzałem i zdecydowałem ze musze go posiadać (piękny zestaw tak w ogolę).

slv-715-s.jpg

A na koniec 1 film jaki zamierzam na nim obejrzeć, bo mam tylko 1 kasetę ?

DSC_1134.jpg

• +1 5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Admin
24 minuty temu, flyingcircus napisał:

A na koniec 1 film jaki zamierzam na nim obejrzeć, bo mam tylko 1 kasetę ?

Kup takie trzy magnetowidy to ci małżowinka zrobi Twój własny Armageddon :D A tak w ogóle to ładny sprzęt. Z tego zestawu to mam CD kupionego w sklepie i o ile dobrze widzę to może być właśnie CDP-295. Od czasu do czasu przeglądam sobie oferty z magnetowidami Hi-Fi na alle i czasem mnie kusi i kusi. Do zakupu wszakże nie doszło.

Link spre comentariu

Fajnie się prezentuje ten Sony

Muszę w końcu zaprezentować swojego JVC, ciągle na chodzie ?. Co jakiś czas go odpalam, by sprawdzić czy działa.

Link spre comentariu

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.