flyingcircus Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 Sony SLV-715 Specyfikacja: 7-głowicowy magnetowid firmy SONY: 4 wizyjne, 2 audio, 1 kasująca audio/video insert, rozbudowane funkcje odtwarzania po-klatkowego i edycji, pokrętło Jog Shuttle na odchylanym przednim panelu i na pilocie, ręczna regulacja poziomu zapisu audio ze wskaźnikiem wysterowania, ręczne wstawianie i kasowanie indeksów taśmy, prędkość zapisu/odczytu: SP/LP. Magnetowid posiada 2 euro złącza, wyjście A/V RCA z tyłu i wejście A/V RCA (cinch) z przodu, wejście mikrofonowe, wyjście słuchawkowe 3,5 mm z regulacją głośności, gniazda montażowe Control L 5-pol DIN i Control S in/out 3,5 mm do synchronizacji. O magnetowidzie niewiele wiem. Przyznam się ze kupiłem go bo ładnie wygląda W późniejszym czasie zobaczę jak sprawuje się wyłącznie do nagrywania dźwięku, gdyż w takim celu go zakupiłem. Ale tez wykorzystam do jego głównego zadania czyli odtwarzania filmów VHS. Zdjęcia mojego egzemplarza (tymczasowo u rodziców) reszta z internetów. https://imged.pl/magnetowidvideo-sony-slv-715-hq-hi-fi-stereo-23182226.html A to gdy pierwszy raz go ujrzałem i zdecydowałem ze musze go posiadać (piękny zestaw tak w ogolę). A na koniec 1 film jaki zamierzam na nim obejrzeć, bo mam tylko 1 kasetę 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Iunie 21, 2019 Admin Share Postat Iunie 21, 2019 24 minuty temu, flyingcircus napisał: A na koniec 1 film jaki zamierzam na nim obejrzeć, bo mam tylko 1 kasetę Kup takie trzy magnetowidy to ci małżowinka zrobi Twój własny Armageddon A tak w ogóle to ładny sprzęt. Z tego zestawu to mam CD kupionego w sklepie i o ile dobrze widzę to może być właśnie CDP-295. Od czasu do czasu przeglądam sobie oferty z magnetowidami Hi-Fi na alle i czasem mnie kusi i kusi. Do zakupu wszakże nie doszło. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
siwy Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 Fajnie się prezentuje ten Sony Muszę w końcu zaprezentować swojego JVC, ciągle na chodzie . Co jakiś czas go odpalam, by sprawdzić czy działa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum