sk-victor Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 Taki oto tunerek trafił mi się w przyzwoitej cenie. Mianowicie 225zł z wysyłką. Tuner podobno bardzo zacny a ja bardzo lubię tunery. Stan praktycznie idealny. W kategorii tunerów z największą ilością przycisków i kontrolek absolutne numero uno. Działa perfekcyjnie i nawet pamięci trzymają czyli kondensator podtrzymujący ok. Widok mojej łysiny w odbiciu gratis Dane techniczne: Type: Mono/Stereo Tuner Tuning Bands: FM, MW Tuning Scale: Digital FM Tuning Range: 87.5 to 108 MHz MW Tuning Range: 522 to 1611 kHz Sensitivity: 0.9uV (FM), 25uV (MW) Signal to Noise Ratio: 77dB (FM), 40dB (MW) Distortion: 0.07% (FM), 0.7% (MW) Selectivity: 60dB (FM) Frequency response: 30Hz to 15kHz (FM) Output: 1000mV (FM), 300mV (MW) Dimensions: 435 x 92 x 366mm Weight: 4.2kg Year: 1990-91
Admin sherlock Postat Decembrie 6, 2019 Admin Postat Decembrie 6, 2019 To pogratulować. Onkyo robiło bardzo dobrze brzmiące tunery i ten 4670 takim jest. Szkoda tylko, że obecnie puszczają w dużej mierze mp3 i gównianą muzykę.
sk-victor Postat Decembrie 6, 2019 Autor Postat Decembrie 6, 2019 No niestety. Ale właśnie teraz na nim LP3 słucham i Oh! Darling Mix 2019
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum