Admin sherlock Opublikowano 25 Września 2017 Admin Opublikowano 25 Września 2017 Pioneer TX-608 Mój nowy egzemplarz do testowania. Działający! Radość dlatego, że ze znanego portalu aukcyjnego. Fotka frontu z sieci. Za dnia wykonam swoją własną. Brakuje tylko dwóch śrub do mocowania pokrywy, ale to w sumie "pikuś". Środek jest wręcz sterylny. Panel przedni w idealnym stanie. Oświetlenie całkowicie sprawne. Stroi na wbudowanej antence bezproblemowo. Wtyczka amerykańska, z tym że tuner jest na zakres: 110-220V. Mam trafo 220/110 to od razu mogłem testować bez zamiany kabla sieciowego. Dane techniczne: Type: Mono/Stereo Tuner Tuning Bands: FM, MW Tuning Scale: Analogue Sensitivity: 1.9uV (FM), 300uV (MW) Signal to Noise Ratio: 74dB (FM), 50dB (MW) Distortion: 0.15% (FM) Selectivity: 60dB (FM), 35dB (MW) Frequency response: 20Hz to 15kHz (FM) Output: 650mV (FM) Semiconductors: 3 x IC, 1 x FET, 8 x transistors, 15 x diodes Dimensions: 451 x 151 x 284mm Weight: 5.3kg Year: 1980 źródło:hifiengine.com 1
audiotone Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Ale ładny zaraźnik . Prostota w czystej postaci . Czekam na zdjęcia twojego i także na te rozbierane ;D .
Admin sherlock Opublikowano 25 Września 2017 Autor Admin Opublikowano 25 Września 2017 Mam plan złożyć coś w ten 'deseń': Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
user manual / instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa / service manual
Rekomendacja dodana przez ke_raj
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.