Sari la conținut

Pomoc w wyborze magnetowidu

Postări Recomandate

Postat (editat)

Cześć, 

Potrzebuję porady w kwestii wyboru magnetowidu, czy też odtwarzacza VHS, pod warunkiem, że będzie Hi-fi.

Warunek konieczny, ponieważ będzie służył przede wszystkim do odtwarzania koncertów. 

Być może spróbuję nagrać jakieś audio🤔 - czyli magnetowid 🤭

Kolejna sprawa, to szukam czegoś, może nie budżetowego, ale powiedzmy w średniej niższej klasie, a to ze względu na potencjalne problemy serwisowe. 

Decki jeszcze jakoś ogarniam, ale VHS już jest chyba poza moim zasięgiem, na pewno z powodu braku czasu.

Budżet:

Myślę, że do 500 zł. Czy w tej kwocie znajdę coś rozsądnego?

Pozdrawiam serdecznie.

Editat de Ufolew
  • O.K. (0 pts) 1
  • Admin
Postat

Trudna sprawa. Kiedyś myślałem o zakupie czegoś w miarę porządnego, ale ceny były z lekka wydumane. Tak jak Ty również mam jakieś opory co do serwisowania sprzętu z zapisem helikalnym. O ile do decków analogowych można części jakoś zdobyć to już do magnetowidów może być naprawdę ciężko.

• O.K. (0 pts) 1
Postat (editat)

Dzięki Andrzeju za odpowiedź, widzę że format VHS jakoś nie ma dużego popytu na forum.

Jest na sprzedaż Sony SLV -626HF i nie mogę nic do niego znaleźć w sieci - tylko kilka zdjęć. Może ktoś dysponuje przypadkiem serwisówką?

Edit:

Znalazłem jakąś serwisówkę, co prawda inna końcówka literowa w modelu, ale może się przyda 🤔

Pozdrawiam.

Editat de Ufolew

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.