Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Screenshot_2017-11-10-09-36-39_crop_524x418.png.cc53cc47aca6b9bb4cf4eff079af58ff.png

Kupiłem przez przypadek od Pana który gromadził jak my decki, On gramofony. Miał ich kilkanaście i postanowił się kilku pozbyć. Gramofon nówka, nawet igła nie była montowana. Podłączyłem w domku i szok, budżetowy gramiak w wkładką MC a zagrał naprawdę dobrze. Miałem z czym porównać, bo wcześniej grałem kilka lat na Dualu 701. Niestety oba sprzedałem, jestem na razie bez gramiaka, ale szukam i na pewno w najbliższym czasie coś kupię. Jeśli ktoś nie chce przeznaczać dużej kasy na gramofon, to z czystym sumieniem polecam gramiaki z tej serii z wkładką MC. Bardzo ładna dynamika i przestrzeń, fakt był praktycznie nowy i przeleżał x lat w szafie.

Screenshot_2017-11-10-09-37-01_crop_540x428.png.b9814b74d5da53ef0543a472bcb91db6.png

• +1 1
  • Admin
Postat

Kupiłem przez przypadek od Pana który gromadził jak my decki, On gramofony. Miał ich kilkanaście

Kilkanaście? Chyba dopiero co zaczął zbierać. Jakiś "początkujący" gramofoniarz ;)

Postat

He he dobre, no decki można stawiać jeden na drugim z pewnym ograniczeniem, ale z gramofonem bym chyba nie zaryzykował, za delikatne. ? No chyba, że pomieszczenie przeznaczone tylko na gramofony ?

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.